Den Vakre Sannhet

Den Vakre Sannhet om å være gravid.

Nå er jeg snart i uke 16, og det har vært langt ifra vakkert.

Ikke bare er man sykt kvalm dagen lang og kan kaste opp flere ganger for dagen, man blir ekstra trøtt og må sove noen timer nå og da. stå opp i 5-6 tiden, legge seg i 12 tide, stå opp i 18 tiden, legge seg i 20-21 tiden og sove til 02 for å tisse og spise litt, så legge seg, og stå opp i 5-6 tiden, og ta den samme runden som dagen før. Null energi til å gjøre ting hjemme, bare sitte der og være kvalm, og da samtidig ha en samboer som ikke forstår at dette er helt normalt når man er gravid, for da begynne å klage over at jeg sover hele tiden, han skulle bare vist hvor"gøy" det er å ikke kunne være mer tilstede og gjøre ting. Leiligheten kunne ha trengt en skikkelig vaskerunde, men orker ikke. Alle lukter får meg til å knekke. Selv mine egne parfymer har blitt satt vekk. Brukte typen sine i starten, til jeg fikk meg en som ikke gikk meg på nervene.

Og så må vi ikke glemme den harde magen man får. Hard bæsj. Som gjør at det tar litt tid på do, den kommer ikke ut som en vanlig normal fuktig bæsj gjør. Kommer ut som sauebæsj plopp plopp ploppplopp...men etterpå føler man seg mye bedre, skulle man tru, men da er det tilbake til kvalme og det å bareville legge seg og sove. 

Når man tenker spy, så ler de fleste, men det er farn ikke gøy å spy så hardt at man tisser seg ut hver gang, og må ta en dusj etterpå, og hvis du tenker deg at man kan spy flere ganger om dagen, såer det ikke pent. Kan jo ikke dra på besøk. Hadde det bare vært spy, null srress, men det er ikke så greit. Og løfte tungt, da kommer det rett i buksa. Jeg har ingen svak blære, den trenes regelmessig opp men strammeøvelser, gjirt i mange år.

Også kviser popper frem bare jeg går forbi en sjokolade. 

Til noen tider tålerjeg ikke å lese meldinger på facebook, sms eller noen ting på en skjerm, blir dårlig med en gang. men har en delvis bra dag i dag da, så da måtte jeg bare skrive :)

MEN jeg gledermeg til å vite kjønn, vise frem magen til sommeren :) Selv med mye fælt som man vet kommer, så er det jo mye å se frem til også :)

Jeg skal selvfølgelig skrive om alt ekkelt og fint som skjer :)

Jeg har funnet ut at Kim Kardashian sin gravide kropp er rå sexy, sånn vil jeg også se ut i slutten. Selv hun har klaget på at det er ikke lett å være gravid :)
 

Stikkord:

18 kommentarer

vonhippie min mening

02.04.2013 kl.09:15

Uffa a meg.... du har fått de samme plagene som resten av damene i familien, foruten meg, når de har vært gravide... Skjønner at det må være jævlige greier, ikke så gloriøst som mange unge, enslige beskriver det... Men de fleste av de bor hjemme hos mamma ennå - la de bo for seg sjøl, og ta ansvar...så tenker jeg pipa får en annen lyd.... Og han der typen din - han må se å finne ut at han skal bli far....

Kvelstad

02.04.2013 kl.09:17

vonhippie: ja, det må han. Blir vel andre boller når vi får vite kjønn, for da blir det ikke magen, men navnet.
Nå fikk jeg lyst på boller :p

vonhippie min mening

02.04.2013 kl.09:45

Har du lest gravid-bloggen til rannveig heitmann? Det burde du hehehe.

Kvelstad

02.04.2013 kl.09:54

vonhippie: så den først i dag :)

Nathalie Gjesdal

02.04.2013 kl.10:09

Glede mæ til å se magen vokse og bli stor og fin :D Og du må blogge mer, hehe

Kvelstad

02.04.2013 kl.10:14

Nathalie Gjesdal: ja, jeg også ;) Ja, skal gjøre det ;)

Malinshjerte

02.04.2013 kl.11:12

God bedring, hadde det sånn selv, spøy i 9 mnd. det er helt forferdelig! Håper virkelig samboreren din skjønner dg snart! Du fortjener all støtte du kan få!

Kvelstad

02.04.2013 kl.11:30

malinshjerte: Ja, min mormor var dårlig alle 9mnd med min mor, men min mor var ikke plaget sånn. Kjenner at jeg får en spiseskje med energi hver dag, det er litt bedre :)
Ja, men blir vel bedre når han får vite kjønnet ;)

majling

02.04.2013 kl.12:29

Råbra skrevet Ya! Sånn skal en gravidblogg være. SANNHETEN!! Hadde jeg vært flink til å skrive blogg hadde jeg gjort det. Sånn at andre fjortisser kan lese hvordan det virkelig er, hva som faktisk skjer med kroppen når man blir gravid.

Løvløv♡♡♡

Kvelstad

02.04.2013 kl.12:46

majling: Ja, rett ifra erfaringar og ned i bloggen ^^

Løvløvløv ;*

Nathalie Gjesdal

02.04.2013 kl.17:01

Tror ikke menn forstår hvordan det er å gå gjennom en graviditet med kvalme, osv :)

Kvelstad

03.04.2013 kl.12:13

Nathalie Gjesdal: nei, dem gjør som regel ikke det ;)

Helene Viktoria

11.04.2013 kl.20:46

Jeg kjenner meg igjen, jeg har fortsatt en daglig runde med doskåla jeg og. Jeg er 23+2 nå... Og en del andre plager og. Vi får tenke som så at det kommer en vakker baby ut av dette :) håper du blir bedre snart

Kvelstad

15.04.2013 kl.13:31

Helene Viktoria: ja, skummelt at livet fra kun deg og typen blir til en familie på 3stk. Skremmer meg, men jeg er klar :)
'God bedring' og lykke til :)

Helene Viktoria

15.04.2013 kl.18:13

Jeg skjønner hva du mener :) men begynner å glede meg :) lykke til til deg og :)

Julia

20.04.2013 kl.21:31

Hei på deg! Først må jeg bare si du har en skikkelig pen kvalitetsblogg. Blir lykkelig når jeg finner flotte blogger som denne fordi altfor mange bloggere tar bloggen useriøst og bare poster fanteri! Jeg skal kanskje bli fast leser her. Håper du blogger leeeenge! Jeg blogget ofte tidligere, men sluttet en periode fordi jeg fikke så mange dumme kommentarer! Men nå har jeg begynt litt igjen, men har med passord bare fore vennene mine! Men du må ikke slutte. Du må blooge 4ever!! :D Men du. Jeg har noe til deg forresten. Det er en sånn konk jeg akkurat deltok på selv. Den er utrolig god. Du kan vinne masse kule ting, for eksempel ipad som er helt perfekt for meg fordi jeg er helt addicted av apple produkter og mac'en min! Hihi!! Men kanskje du har mer flaks, enn meg?! Bli med da! :-D

Kvelstad

21.04.2013 kl.20:56

Helene Viktoria: Når kjønnet er klart, da kan man jo begynne å kjøpe inn ting, det gleder jeg meg til :)

Kvelstad

21.04.2013 kl.21:05

Julia: Tusen Takk :)
Jeg er Samsung frelst. Alt vi har nesten er av Samsung. Vaskemaskin, begge mobilene, denne tabben, Blu-ray spilleren, dataskjermen... hehe ;)
Prøver å ikke skrive hva jeg hadde på brødskiva og dagens klesplagg...hehe
Har du en blogg jeg kan lese da? :)

Skriv en ny kommentar

hits