20+ av den vakre sannhet

Da var vi i uke 20

Har gått masse turer, spiser variert (ikke dilla på en spess ting enda...too soon?) :)

Var på ultralyd her om dagen, da skulle vi se på kjønn, men mens jeg ligger der, blir jeg svimmel og kvalm med skkkelig oppblåst mage, så alt legen gjorde gjorde rett og slett vondt, så fikk ny time. uff 

Er det gutt? er det jente? Så spennende! (vi har bare jentenavn klart, så hvis gutt, da har vi en jobb forran oss hehe)

Vi vet jo at gravide er ekstra glad i å ha noe å ete tilgjengelig, men da jeg skulle faste 12 timer for den sukkertesten, var et helvete. Fikk til å faste, dro ned til legen for å ta den og få en medisinsk vurdering, så var det 1 times venting, gikk greit, kom inn og fikk nesten ikke noe vurdering, for legen mente jeg var i nok fysisk tilstand til å jobbe, og det er kun folk som har vært renholder, stuepike og den slags som forstår at å vaske er ikke bare bare å vaske. Så vi satt å kranglet med legen lenge. Fikk en liten vurdering til slutt som skal sendes til sjefen min. Blir sprø. 

+ på toppen av dette, så glemte legekontoret at jeg skulle ta denne sukkerprøven, så da vi kom ut fra kontoret til legen, så var alt stengt og mørkt. Vi var de siste som forlot plassen før vår lege. Drittplass. Skal ringe dem på mandag. åh ja, det skal jeg.

Hvis jeg ikke får mer støtte fra legen, så betyr det at med stor mage (jeg er en tykk pike), skal dytte på store vaskemaskiner, ta 1000 knebøy (vaske fra gulv til topp), bære sekker med søppel og våte og tørre mopper, ta bussen fra plass til plass. Ikke noe sittepause, fordi en plass har en fast tid som betyr at da skal alt være ferdig, og jeg gårbare saktere og saktere for hver uke/mnd.

Hadde det vært kassa på Prix, NP, for da sitter jeg og kan gjøre en god jobb og ikke stresse meg selv opp med tidspress med renhold og tungt arbeid og kjemikaler. Så er lei den legen der. Sjefen og Jordmor er helt med meg når det er snakk om min tilstand. LEGENORGE!!

Og den blivende far gleder seg masse til å gi melk, kose, ta med på tur, vise sin store stolthet frem, og det varmer et mammahjerte :)

Mer blogg etterhvert ^^
Stikkord:

15 kommentarer

Helene Viktoria

04.05.2013 kl.17:11

Du burde definitivt vært sykemeldt, og dårlig av et legekontor å glemme den sukkerbelastningen :(( jeg jobber i matbutikk og jeg er sykemeldt fra jobben fordi jeg ikke klarer å utføre jobben min på normal måte.

Håper neste ultralyd går bra og at sukkerbelastningen ikke viser noe negativt.

Vil samtidig ønske deg en god helg og god bedring :)

Hilsen ei som er gravid 26+4

Nathalie Gjesdal

04.05.2013 kl.17:15

Hvis du har en så elendig lege som du beskriver, burde du bytte lege :) Du må jo snart legge ut magebilde, for tante vil jo se, hehe :)

Kvelstad

04.05.2013 kl.17:16

Helene Viktoria:
Oj, snart 27 jo :)

Ja, der ser du.. bare min lege som mener at jeg skal jobbe til termindato hehehe
Håper alt går på skinner, og det samme til deg :))

Snart grilling og soling her, vært litt uheldig med vind den siste tiden, men men ;)

God Helg ^^

Kvelstad

04.05.2013 kl.17:18

Nathalie Gjesdal: Hun var den eneste ledige kvinnelige legen. Ja, når a mor selv ser at magen har vokst, da skal dere få se :)

Nathalie Gjesdal

04.05.2013 kl.17:21

Uffda :/ Jaaa :)

Helene Viktoria

04.05.2013 kl.17:23

Du skal ut i permisjon før det håper jeg, men synes virkelig at legen burde ta deg mer på alvor. Håper det ordner seg for deg... Her har det vært regn, sol, vind og nesten alt, men nå så er det ikke så halvgærnt. Venter på hjemmelaget pizza nå :)

kristinebieber

04.05.2013 kl.17:42

guttenavn: Lukas, Tobias, Andreas ?

Karoline Johannesen

04.05.2013 kl.18:23

Jeg ville ha byttet legekontor jeg. Du trenger en du føler du kan snakke med, spesiellt nå når du er gravid ogtiden etter fødselen. Å bruke en lege som du føler behandler deg dårlig er ikke tingen :)

vonhippie min mening

04.05.2013 kl.19:04

BYTT LEGE....det kan du gjøre på alt inn...faen jeg hadde aldri funnet meg i det der...jeg veit jo åssen du sliter, og det blir ikke bedre etter som baby vokser...Trur det er på tide med et mammabesøk...

Kvelstad

05.05.2013 kl.14:34

Helene Viktoria: Ja, det må det bare :)
Ja, i dag er det blå himmel og 12+ :) Hjemmelaget pizza er så digg :)) både for oss og den lille inni ;)

Kvelstad

05.05.2013 kl.14:36

kristinebieber: Har en del venner med de navna til ungene, så trur ikke dem vil bli vurdert, men tusen takk for forslagene :)))

Kvelstad

05.05.2013 kl.14:38

Trollkaro: Det er planen, men akkurat nå er det så mye som skal ordnes, så tar det når ting har roet seg ned ;)

Kvelstad

05.05.2013 kl.14:39

vonhippie: Skal det ;)

Karoline Johannesen

05.05.2013 kl.15:53

Skjønner den godt. HAdde mye styr på en gang når jeg gikk gravid selv også. Ble litt mye og ordne til tider. Og så går man hele tiden med "du må ikke stresse" i bakhodet, mens du stresser som aldri før :P

Kvelstad

06.05.2013 kl.02:03

Trollkaro: jeg prøver å ikke stresse hehe.. men blir jo litt svett av alt ;) hehe

Skriv en ny kommentar

hits