Den perfekte hånden

Ikke bare er man singel, men også ansvarlig for et annet menneske. Som betyr at jeg kan ikke bare finne meg en like enkelt som før i tiden. Nå må alt tenkes på. Vi må date en stund før han overhodet får komme inn i min datters liv.

Ønsker ikke at hun også skal bli glad i en kar, og så varte det ikke allikevel, ond sirkel. Og den eneste sirkelen jeg ønsker er en ring på fingeren som lover troskap til min datter og meg. Sånn at vi vet at vi er sikkre i hans havn.

Hadde jeg ikke hatt barn, hadde det ikke gjort noe om det varte 2 timer eller 60år.. Det er ikke lengre bare meg. Det gjør ting skikkelig komplisert. Og det er mer sårbart å falle for noen nå.

Jeg ønsker en som kan holde meg i hånden, en med den perfekte hånden hvor jeg kan føle trygghet og vite at jeg er hans og han er min.

 

Ha litt tru på kjærligheten, den vil da være god.

6 kommentarer

tanketromling

20.04.2016 kl.11:25

Høres ut som en fornuftig tankegang. Bare pass på å ikke bli FOR fornuftig. ;)

Kvelstad

20.04.2016 kl.20:50

tanketromling: Hehe Bei, skal prøve å leve litt innimellom ;)

vonhippie min mening

20.04.2016 kl.11:55

Høres bra ut...unger har ikke godt av en haug meg "onkler" som kommer inn i livene deres. Dessuten ville jeg ha funnet meg en som hadde barn fra før, som ikke skulle ha flere. I dag må man vurdere nøye hvem man slipper inn i et barns liv. Dessuten skal ikke barnet glemme hvem som er faren... Balansegangen her kan være vanskelig...men bruker i de fleste tilfeller å gå bra :) Og som mormor kommer jeg nok til å "grille" denne personen som skal inn i mitt barnebarns liv og levende <3 :)))

Kvelstad

20.04.2016 kl.20:50

vonhippie min mening: hahaha ??

A Beautiful Mind

20.04.2016 kl.14:35

Kjempebra innlegg som beskriver litt av problematikken med å være singel og med barn.

Håper at alt løser seg til slutt for din del, og at du treffer drømmemannen som rett for både deg og barnet ditt :)

Kvelstad

20.04.2016 kl.20:51

A Beautiful Mind:
Han er nok på vei, tar bare en omvei hehe

Skriv en ny kommentar

hits