Det er så deilig når han...

Nærmer seg et helt år som singel, og legge inn årene og gi opp kjærligheten virket som en fantastisk plan for å finne sjelefred.

Jeg hadde barnefri helg, og tenkte at det var på tide å slå ut håret med venninnefylla. 

Handlet inn drikke på fredag, dro ut sammen med ei venninne, og endte opp hjemme 07, og vurderte å ligge på sofaen og synes synd på meg selv. Men hadde lovet å ta toget til ei anna venninne for vinkos og utelivet, så jeg selte på og dro.

Hun tok meg ut for å spise litt lunsj før vi dro til henne for å starte kvelden. Vi flirte oss skakke av å være single og selvstendige, og jeg sa at jeg har gitt opp, der jeg satt i en bjørnedrakt (ja, heldress som bjørn).

Timene gikk, og hun ville vise meg byen sin, og tok meg med ut til Vanntårnet, som uteplassen så fint heter. Tok ikke lange tiden før hun forsvant blandt mengden, og jeg satt igjen på et bord med fremmede. 

Turte ikke å se direkte på noen av dem, kjente ikke byen eller folk der, og tok tlf som trøst.

Så presenterte han ene seg, og da blikkene våre møttes stoppet hele verden. Har sagt det tusen ganger før, kjærlighet ved første blikk er oppdiktet. Feil kan man ta. 

Siden den hilsenen der, så var det oss, og livet blomstrer, jeg er lykkelig, og det vises.

Så mange tegn og hendelser viser til at vi skulle møtes, er så skummelt og gøy at vi begge er helt overbevist om at høyere makter ønsket oss sammen, og vi er enig med dem.

Han får frem det beste i meg, og vi har begynt å trene sammen, noe som er så gøy!

Ja, det er så deilig når han inkluderer meg livet sitt, som f.eks trening 💪👍

  

 

#koko #lykkelig #kjærlighet 

Én kommentar

gretemariek

26.01.2017 kl.12:40

Ja tenk...kjærlighet ved første blikk eksisterer...at det kan gi total uttelling <3 Du har vært heldig...for en fantastisk mann. Som også har inkludert vesla, sakte men sikkert. Alt på rette måten.

Dette gleder ei mamma <3

Forresten...blogge mer nå fra det fantastiske stedet dere bor på :)))

Skriv en ny kommentar

hits